do 01 okt.

|

De Foyer

Lezing: Natuurlijke hulp bij gewrichtsklachten

Lezing wordt gegeven door Dr. Geert Verhelst

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lezing: Natuurlijke hulp bij gewrichtsklachten

Tijd en locatie

01 okt. 2020 19:00

De Foyer, Diesterstraat 1, 3800 Sint-Truiden, België

Over het evenement

Natuurlijke hulp bij gewrichtsklachten (artrose en artritis)

Heel wat mensen worden dagelijks in hun bewegingen geremd door pijnlijke en/of  stijve gewrichten. Het inzetten van ontstekingswerende medicijnen kan hierbij wel het comfort verbeteren, maar is niet altijd zonder nevenwerkingen en pakt evenmin het probleem bij de basis aan.

Gelukkig kunnen goed gekozen natuurlijke maatregelen substantiële verlichting geven en dit door vooral op twee terreinen in de te werken: 

  • enerzijds door de ontsteking in de gewrichten af te remmen
  • anderzijds door het kraakbeen erin te beschermen en te voeden.

Dr. Geert Verhelst geeft een helder overzicht van de mogelijkheden om op een natuurlijke wijze weer soepel en pijnvrij te bewegen.

Wie is Dr. Geert Verhelst:

Dr. Geert Verhelst is dokter in de genees-, heel- en verloskunde en heeft verder nog homeopathie, orthomoleculaire geneeskunde en fytotherapie bijgestudeerd.

Als wetenschappelijk verantwoordelijke van een grote verdeler natuurvoeding, kruidenpreparaten en voedingssupplementen staat hij dagelijks in voor de samenstelling van voedingssupplementen zoals mannavital en animavital.

 

Daarnaast is Geert Verhelst al ruim 15 jaar lesgever in o.a. kruidenleer, voedingsleer en bachbloesemtherapie en is hij een veel gevraagd spreker over fytotherapie en natuurlijke voeding. Hij is ook oprichter van De Levensschool, Academie voor Integrale Gezondheidszorg.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

  • Lezing gewrichtsklachten

    €7

    Dit ticket geeft toegang voor de Lezing: Natuurlijke hulp bij gewrichtsklachten door Dr. Geert Verhelst

    €7