IMG_1827-e1464524178308-991x1024.jpg

Kruiden

Meer dan 100 pure enkelvoudige kruiden ter ondersteuning van je gezondheid. Deze kunnen gebruikt worden als thee, in gerechten of voor het maken van tincturen

Kruiden Zouten

Herbamare is een biologisch kruidenzout dat gerechten op smaak brengt of als tafelzout gebruikt kan worden. Door het unieke productieproces geeft Herbamare kruidenzout je het beste van twee werelden: meer smaak, minder zout. Er is ook een natriumarm kruiden zout

Kruiden-en-Specerijen-1024x683.jpg

Keukenkruiden

Een ruim assortiment aan losse keukenkruiden om al je gerechten op smaak te brengen. Gaande van traditionele kruiden zoals peper, kaneel, tot lekkere speculaaskruiden.

Zweedse Kruiden

Kleine Zweedse Kruidenbitter is een kant-en-klaar kruidenbitter naar recept van Maria Treben, gemaakt van 11 verschillende kruiden. Het elixier kent toepassingen voor intern en extern gebruik. Tevens zijn ook de losse kruiden beschikbaar om zelf het elixier te maken.

Himalaya Zouten

Gebruik Himalaya zout om net die extra toets te geven aan rauwe of gekookte gerechten. Bovendien is dit zout niet geraffineerd, niet industrieel behandeld en vrij van antiklontermiddelen.