Schoonheidsverzorging
Groep-gezichtsverzorging.jpg

Dr. Hauschka

Dr. Hauschka producten zijn natuurzuivere verzorgingsproducten die helpen de huid zichzelf te laten verzorgen en te herstellen, daarom zijn deze producten een echte aanrader.

Herbatint.jpg

Herbatint

Ontdek het geheim van prachtig gekleurd haar met Herbatint, een haarverf samengesteld uit kruidenextracten en plantaardige eiwitten. Het meest natuurlijke alternatief voor permanente haarkleuring.

zarqa.jpg

Zarqa

Zarqa huidverzorging gebruikt lichaamseigen zouten en mineralen uit de Dode Zee samen met plantenextracten. Deze combinatie van natuurlijke producten zorgt voor een optimale verzorging van de (gevoelige) huid en verlaagt de kans op allergische reacties.

Hairwonder-2.jpg

Hairwonder

Bij Hairwonder spreken we over natuurlijk gezond, glanzend & sterk haar. Op een duurzame wijze ontwikkelen ze de meest natuurlijke haarverzorgingsproducten, met de meest vernieuwende extracten en gecertificeerd biologische ingrediënten.

elifexir babycare.jpg

E'lifexir

E'lifexir is speciaal ontwikkeld om uw lichaam en de huid van uw baby te verzorgen. Elk product combineert natuurlijke en organische ingrediënten die klinisch onderzocht zijn om specifieke resultaten te leveren. 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

westlab.png

Westlab

Westlab producten voor een optimale verzorging van je  huid en spieren! Epsom zout, himalaya zout, dode zeezout, magnesiumvlokken, superbadzouten,

 badbruisballen en zoveel meer.