Mestral Olijfolie

Deze olijfolie uit het Spaanse Catalonië is een topper. Prijs kwaliteit is deze olijfolie echt onovertrefbaar. Het is een zachte olijfolie met een lichte pepertoets

Biotona Sappen

Biotona sappen en concentraten is een uniek gamma met sappen, vruchtenpuree’s en concentraten van o.a. goji, açaí, noni, aloe vera, granaatappel, en andere bessen/vruchten/planten afkomstig uit alle uithoeken van de wereld. 

Xavies' granola's

XAVIES’ granola's zijn artisanale ovengebakken mengelingen van granen en zaden. Dit in maar liefst in 9 varianten.
3 met 0% suiker en 6 gezoet met agavesiroop.

Omed Olijfolie en azijnen

Zeer toegankelijke, frisse olijfolie's die een fruitige en aromatische smaakt hebben.

Vanwege de Schützenbach methode is O-Med azijn zeer evenwichtig, niet overweldigd door de zuurgraad. De O-Med azijnen zijn bijna drinkbaar! U zult ook merken dat de kleur van de azijn, van goud tot rood zeer intens zijn.

Biotona superfoods

Biotona superfoods zijn een selectie van vruchten, zaden en planten(delen) die van nature een rijk voedingsprofiel bezitten. Alle producten zijn 100% puur, raw en van gecontroleerde biologische teelt voor een maximum aan kwaliteit en duurzaamheid en een minimum aan belasting van mens en milieu. 

Noten, zaden en pitten

Een ruim assortiment aan verschillende soorten noten, zaden en pitten die kunnen gebruikt worden in gerechten en als gezond tussendoortje.

Green Leaf honing

De Bio Honing van Green Leaf is aan de oorsprong koud geslingerd en werd met de meeste zorg verpakt! 100% natuurlijk honing.

Prodia

Prodia broodbeleg, confituur, choco en speculoospasta kunnen door het extreem lage gehalte aan mono-en disachariden en het uitzonderlijk laag gehalte aan vet, vrij gebruikt worden zonder insuline te spuiten en zonder belasting van de pancreas.

Melen, Granen en Bakmixen

Verschillende melen, ontbijtgranen en bakmixen (vele glutenvrij) om heerlijke gerechten mee te maken. Van onder andere Bauck Hof, Ma Vie Sans Gluten, Priméal , ...

Clockemstraat 14

3800 Sint-Truiden

011 68 18 23​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

info@clockempoortje.be

  • Facebook Social Icon

Di - Vr : 09u00 - 12u30

                13u15 - 18u00

        Za : 09u00 - 17u00