Super Health Food
Mestral-Extra-Virgin-Olive-Oil-100-Arbeq

Mestral Olijfolie

Deze olijfolie uit het Spaanse Catalonië is een topper. Prijs kwaliteit is deze olijfolie echt onovertrefbaar. Het is een zachte olijfolie met een lichte pepertoets

BiotonaSappen.jpg

Biotona Sappen

Biotona sappen en concentraten is een uniek gamma met sappen, vruchtenpuree’s en concentraten van o.a. goji, açaí, noni, aloe vera, granaatappel, en andere bessen/vruchten/planten afkomstig uit alle uithoeken van de wereld. 

xavies-granola-granovie-winactie-2.jpg

Xavies' granola's

XAVIES’ granola's zijn artisanale ovengebakken mengelingen van granen en zaden. Dit in maar liefst in 9 varianten.
3 met 0% suiker en 6 gezoet met agavesiroop.

ximage.php,qsource=templates,_vanilla_20

Omed Olijfolie en azijnen

Zeer toegankelijke, frisse olijfolie's die een fruitige en aromatische smaakt hebben.

Vanwege de Schützenbach methode is O-Med azijn zeer evenwichtig, niet overweldigd door de zuurgraad. De O-Med azijnen zijn bijna drinkbaar! U zult ook merken dat de kleur van de azijn, van goud tot rood zeer intens zijn.

biotona1.jpg

Biotona superfoods

Biotona superfoods zijn een selectie van vruchten, zaden en planten(delen) die van nature een rijk voedingsprofiel bezitten. Alle producten zijn 100% puur, raw en van gecontroleerde biologische teelt voor een maximum aan kwaliteit en duurzaamheid en een minimum aan belasting van mens en milieu. 

nuts and seeds.jpg

Noten, zaden en pitten

Een ruim assortiment aan verschillende soorten noten, zaden en pitten die kunnen gebruikt worden in gerechten en als gezond tussendoortje.

132300.jpg

Green Leaf honing

De Bio Honing van Green Leaf is aan de oorsprong koud geslingerd en werd met de meeste zorg verpakt! 100% natuurlijk honing.

prodia-standard.png

Prodia

Prodia broodbeleg, confituur, choco en speculoospasta kunnen door het extreem lage gehalte aan mono-en disachariden en het uitzonderlijk laag gehalte aan vet, vrij gebruikt worden zonder insuline te spuiten en zonder belasting van de pancreas.

muesli-bauckhof.jpg

Melen, Granen en Bakmixen

Verschillende melen, ontbijtgranen en bakmixen (vele glutenvrij) om heerlijke gerechten mee te maken. Van onder andere Bauck Hof, Ma Vie Sans Gluten, Priméal , ...