Go4Balance Kruidendruppels Menpower 20 ml

Go4Balance Kruidendruppels Menpower 20 ml

Levering 2-3 Werkdagen
€ 19,80

Libido, ambitieniveau, humeur: ook mannen hebben soms last van hun hormonen! Veel mannen zien hormonen als een vrouwenonderwerp, maar een gezonde hormoonbalans houdt mannen écht wel in balans. Vanaf het 45e levensjaar daalt het testosterongehalte bij mannen geleidelijk. Testosteron is een belangrijk hormoon wat voor veel functies verantwoordelijk is, zoals het goed functioneren van hersenen, botten en spieren, het immuunsysteem, het libido en erectiekracht. Terwijl het testosterongehalte daalt, stijgt de productie van het vrouwelijke hormoon oestrogeen. Ten gevolge daarvan stapelt er vet op rond de buik en de heupen: het bekende ouderdomsbuikje. Daarom, voor  de 45-plusser reikt Go4Balance Menpower 45+ kruidendruppels aan, een krachtige synergie van 7 kruiden voor meer emotioneel (kurkuma), mentaal (ashwagandha) en lichamelijk comfort (tribulus, rozemarijn, paardenbloem, haver, echte sarsaparilla).

Ingrediënten:
Biologische hydro-alcoholische maceraten van haver, paardenbloem, ashwagandha, rozemarijn, tribulus, echte sarsaparilla en kurkuma – Alc. 50% vol.

Hoe te gebruiken:
Neem 7 à 10 kruidendruppels in een beetje water, en herhaal dit 3 keer per dag of doe 20 druppels in 1 liter water en drink dit gespreid uit tijdens de dag. Bij voorkeur tijdens de dag gebruiken en niet later dan 17h.
Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia (bloedverdunners), een hypertensiebehandeling (hoge bloeddruk), of een antidiabetische behandeling.
Niet gebruiken bij kinderen en adolescenten onder 21 jaar.
Mag niet worden ingenomen tijdens de zwangerschap of borstvoeding.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis