New Nordic Skin Care Pigment Clear 60tab

New Nordic Skin Care Pigment Clear 60tab

Levering 2-3 Werkdagen
€ 28,75

Pigment- en ouderdomsvlekken op de huid worden veroorzaakt door een teveel aan pigment. Er ontstaan vaak als eerste donkere bruine plekjes op de handen en het gezicht. De zon is hiervan vaak de oorzaak. De pigmentatie van de huid komt van binnenuit. Skin Care Pigment Clear is een huidverzorgende tablet die bijdraagt aan de essentiële functies in de lederhuid. In deze huidlaag bevinden zich de cellen die pigment produceren. Skin Care Pigment Clear is gebaseerd op Indiase kruisbessen en een gestandaardiseerd extract van granaatappel en natuurlijke astaxanthine. De tablet bevat zink dat het herstellend vermogen van de huid ondersteunt en tevens koper dat bijdraagt aan een normale huidpigmentatie. Deze tablet is een aanvulling op de dagelijkse schoonheidsroutine. De voedingsmiddelen in Skin Care Pigment Clear bereiken de diepste huidlagen van binnenuit.

Ingrediënten:
200 mg Extract van Indiase kruisbes 5:1 (Emblica Officinalis Gaertn.), 200 mg Granaatappelextract (Punica granatum L.) (gestandaardiseerd tot 40% ellaginezuur), 60 mg Algenextract (Haemotococcus pluvialis, Flotou.) (gestandaardiseerd tot 2% astaxanthine), 40 mg Druivenpitextract (gestandaardiseerd tot 40% OPC), 6 mg Peperextract (Piper nigrum L.) (40% piperine), 40 mg vitamine C, 15 mg niacine, 10 mg zink, 1 mg koper

Hoe te gebruiken:
2 tabletten per dag in te nemen met een glas water. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houd u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Let op: Vraag indien u zwanger bent, borstvoeding geeft, of aan allergieën leidt, voor gebruik advies aan een arts of voedingsdeskundige. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Niet te gebruiken indien de blisterverpakking (binnenste folie) verbroken is of als hiermee is geknoeid. Buiten bereik van kinderen houden.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis