A.Vogel Molkosan + Fruit 500ml

A.Vogel Molkosan + Fruit 500ml

Levering 2-3 Werkdagen
€ 12,99

Molkosan van A.Vogel is een 100% natuurlijke dorstlesser die de spijsvertering ondersteunt. Het is bereid uit gezuiverde en geconcentreerde melkwei van verse Zwitserse alpenmelk. Deze caloriearme drank bevat een hoog gehalte rechtsdraaiend (L+) melkzuur, is lactosevrij en bevat geen suiker.
De combinatie van granaatappel, aroniabes en stevia zorgt voor een frisse drank met een milde, zoetzure fruitsmaak.

Wat is melkwei?

Melkwei is de waterige, geelachtige vloeistof die tijdens het produceren van kaas ontstaat. Het is bijna vetvrij en bevat melkzuur, vitamine B1 en B6, kalium, calcium en andere mineralen.

Zo’n 80 jaar geleden ontwikkelde Alfred Vogel, samen met enkele Zwitserse wetenschappers, het melkwei-concentraat Molkosan. De melkwei die gebruikt wordt voor Molkosan is afkomstig van de melk van koeien die grazen op de hoogst gelegen bergweiden van het Zwitserse Appenzellerland. Niet alleen de melk en kaas zijn daardoor erg goed, ook het bijproduct, de melkwei, is van bijzonder hoge kwaliteit.

Waar is melkwei goed voor?

Melkwei ondersteunt je spijsvertering. Het wordt al eeuwenlang gebruikt voor de verbetering van de spijsvertering en een goede werking van de darmen.

Hoe gebruiken?

Standaard bereid je Molkosan door 1-2 eetlepels Molkosan toe te voegen aan een glas mineraalwater. Desgewenst kan je dit nog verder op smaak brengen met wat honing of vruchtensap.

Maar er zijn nog veel meer mogelijk met Molkosan. Je kan ze ook in een smoothie doen, in een vinegraitte en zoveel meer.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis