Alka boek Jonger door ontzuren

Alka boek Jonger door ontzuren

Levering 2-3 Werkdagen
€ 12,50

“Jonger door Ontzuren” is de klassieke tekst over het zuur-base-evenwicht, je pH-waarde, en een goede gezondheid. Het boek bevat een grondige onderbouwing over de verzuring van het lichaam. Daarnaast wordt uitgelegd hoe je door middel van het drinken van basisch water je lichaam kan helpen met het neutraliseren en afvoeren van zure afvalstoffen. Na drie hoofdstukken met een iets meer technisch karakter, is dit interessant boek vooral beschrijvend en biedt het een helder en goed inzicht in verzuring en het effect hiervan op je lichaam.

Na het lezen van dit boek heb je geen redenen meer om het verouderen van je lichaam en toekomstige gezondheidsklachten maar voor lief te nemen. Want één ding is zeker: ontzuren kan iedereen!

De schrijver:
Sang Whang is ingenieur, wetenschapper en uitvinder en heeft veel onderzoek gedaan in alternatieve geneeswijzen. Hij ontdekte de werking en het effect van basisch water op het lichaam. Daarnaast startte hij zijn eigen bedrijf en schreef hij dit boek met de oorspronkelijke titel Aging and Reverse Aging.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis