Alka Fruitthee Bosvruchten bio 22x1.6g

8718546781162

Levering 2-3 Werkdagen
€ 7,50

Deze friszure melange van biologische bosvruchten en kruiden creëert een verrassende smaak die doet denken aan een grote schaal wilde bessen. Alka® Fruit Thee Bosvruchten is genieten binnen een actieve basische levensstijl!

Alka® Fruit Thee is een unieke mix van mooie, natuurlijke en biologische ingrediënten die zorgvuldig zijn gecombineerd om een frisse en heerlijke drank te creëren. Door de combinatie van biologische fruit en basische kruiden is Alka® Fruit Thee altijd een duurzame keuze in je dagelijkse leven! Ontdek zeker ook de andere drie heerlijke smaken van Alka® Fruit Thee!

Lekkere basische thee voor jong en oud!

Ingrediënten:
Appel*, hibiscus*, braambladeren*, rode biet*, citroengras*, rozebottel*, anijszaad*, venkel*, frambozenbladeren*, natuurlijke aroma’s (framboos, aardbei, zwarte bes, kers), aardbei*, bramen*, zwarte bessen*

*van biologische oorsprong

Bereidingswijze:
Doe een zakje in een kopje of glas en giet er kokend water bij en laat minimaal vijf minuten trekken. Het zakje kan tijdens het drinken in het glas of kopje blijven om de heerlijke smaak maximaal tot zijn recht te laten komen!

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

1Size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis