Alka Massageborstel

Alka Massageborstel

Levering 2-3 Werkdagen
€ 13,95 € 11,16

Borstelmassages werden vroeger onder andere gebruikt om het lichaam sterker te maken. Ook bij het baden van kinderen was het een geliefd ritueel. Tegenwoordig is het een belangrijk onderdeel in de wellnesswereld of van het badritueel thuis. De Alka® Massageborstel is een handige houten borstel speciaal ontwikkeld voor het droog en nat borstelen van het lichaam: een eenvoudige, maar belangrijke verzorging die vele voordelen kent! Zo stimuleren borstelmassages bijvoorbeeld de bloedsomloop, verwijderen ze dode huidcellen en verbeteren ze de huidtextuur. Om van het ontspannend en rustgevend effect nog maar te zwijgen!

Ideaal te gebruiken in combinatie met Alka® Bad of Alka® Crème.

Hoe te gebruiken:
Nat borstelen in combinatie met Alka® Bad biedt de perfecte basische verzorging voor huid en lichaam: je ondersteunt de huid bij de afvoer van overtollige zuren en geniet van ontspannende wellnessmomenten.
's Morgens borstelen in koud basisch water is een goede manier om je handen en voeten wakker te maken. Wil je liever ontspannen? Borstel dan 's avonds of tussendoor je huid met warm basisch water.
Na het borstelen is je huid gereinigd van dode huidcellen. Dat is hét ideale moment om je huid in al haar glazende glorie te herstellen met Alka® Crème!

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis