Biotona Beginners Matcha 80g

Biotona Beginners Matcha 80g

Levering 2-3 Werkdagen
€ 26,00

Heb je al veel goede dingen gehoord over Matcha, maar weet je niet goed waar te beginnen? Of zegt het je net helemaal niets, maar ben je wel op zoek naar de ideale manier om te ontstressen? Hoe dan ook: Biotona Bio Beginner’s Matcha is precies wat je zoekt! Matcha is meer dan enkel een thee, maar een traditionele Japanse ceremonie waarin rust, harmonie en zuiverheid centraal staan. Deze olijfgroene, verfijnde groene thee met een licht bittere smaak is afkomstig uit Japan en wordt exclusief gemaakt van jonge theeblaadjes van de eerste oogst, traditioneel begin mei met de hand geplukt.

Ingrediënten:
Matcha groene thee* (Camellia sinensis) (100%) uit Japan.
*van biologische teelt

Bereidingswijze:
Één mogelijke optie is het drinken van onze theepoeders volgens de volgende traditionele bereiding: vers, liefst zacht (licht gemineraliseerd) water aan de kook brengen. Het water laten afkoelen tot circa 80°C (bijv. waterkoker openen, 10 min. wachten of het water 4-5 keer in een andere kan overgieten, omdat het water telkens bij het overgieten afkoelt). Doe 1 tot 2 g theepoeder (2 bamboelepels of ½ theelepel; naar eigen smaak) in een kommetje en begiet het met het water (70-100 ml). Klop de thee ca. 15 seconden met een bamboe whisk tot een schuimige vloeistof.
Dit is echter niet de enige manier om te genieten van onze theepoeders. Drink je Matcha eens zoals in Japan puur met ijskoud water of “on the rocks”. Verder hebben ze eindeloze mogelijkheden. Je kan ze toevoegen aan je favoriete smoothie of shake, warm drankje, of je kan ze in ijs verwerken of in gebak of in gastronomische gerechten en zelfs in kruiden!

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis