Biotona Macaquik 200g

Biotona Macaquik 200g

Levering 2-3 Werkdagen
€ 12,50

Gezond kan ook lekker zijn, dat bewijst Biotona Bio MacaQuik®! Van deze heerlijke superfood-mix voor een gezonde, met maca verrijkte, cacaodrink kan je onbezorgd genieten. Licht gezoet met Canadese esdoornsuiker en lucuma en met 50% rauw cacaopoeder, in tegenstelling tot gewone cacaodrinks waar vaak maar heel weinig cacao in zit, maar heel veel suiker. Biotona Bio MacaQuik® bevat rauw Peruviaans macapoeder, een wortelknol die in het Andesgebergte groeit op 4000 meter hoogte, niet de meest voor de hand liggende plaats voor planten. Om zich te beschermen tegen de extreme omstandigheden maakt maca heel wat beschermstoffen aan. Dankzij zijn unieke samenstelling bevordert maca de algemene veerkracht en vitaliteit. Een superfoods-lekkernij voor jong én oud.

Ingrediënten:
cacaopoeder* (50%), kokosbloesemsuiker*, macapoeder* (15%), lucumapoeder*, kaneel*, kokosmelkpoeder* (1,9%) (kokosroom*, maltodextrine*), vanillepoeder*.
*biologische teelt

Hoe te gebruiken:
Roer Biotona Bio MacaQuik® in (plantaardige) warme of koude melk. Probeer het ook eens samen met andere superfoods in een heerlijke smoothie of als ingrediënt in allerhande gerechten of gebak. 10 g in 200 ml (plantaardige) melk.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis