Dr. Hauschka Foundation Brush

Dr. Hauschka Foundation Brush

Levering 2-3 Werkdagen
€ 28,50

Mooi aangebrachte make-up begint met een borstel die mooi aanbrengt natuurlijk! Met zijn zeer compacte, taps toelopende opzetborstel is deze make-up kwast ideaal voor het gelijkmatig verdelen van foundation en het creëren van soepele overgangen naar de oren, nek en haarlijn.

Een tip van make-upprofessionals: wanneer u de Foundation kwast dicht bij de opzetborstel vasthoudt, moet u de Foundation nauwkeurig en dekkend aanbrengen. Hoe verder je met je hand naar het einde van de stijl gaat, hoe zachter het resultaat.

Hoe te gebruiken:
Neem een kleine hoeveelheid Foundation en breng deze met neerwaartse bewegingen aan van je voorhoofd naar je kin toe en van de punt van je neus naar je kaakbeen toe. Blend dan de overgangen naar je nek, je oren en de haargrens.
Reiniging: Spoel de penseelharen af met warm water, schuim op met een beetje Dr. Hauschka Douchecrème en spoel tenslotte grondig uit. Druk het penseel dan zachtjes uit, breng de penseelharen behoedzaam in vorm, leg het penseel op een handdoek en laat hem drogen bij kamertemperatuur.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis