Dr. Hauschka Herstellende Nacht Conditioner 50 amp

Dr. Hauschka Herstellende Nacht Conditioner 50 amp

Levering 2-3 Werkdagen
€ 68,95

Droom jij ervan om met een perfecte huid wakker te worden? Dat kan! Met Herstellende Nacht Conditioner merk je heel goed hoe effectief de vetvrije nachtverzorging van Dr. Hauschka is: de samenstelling met heilzame plantenextracten en zilver stimuleert het zelfherstellend vermogen van de huid effectief. De krachtige ampullen ondersteunen de complete regeneratiecyclus van de huid. Welk huidbeeld je momenteel ook hebt – je zult zien dat je huid zichtbaar opknapt. De herstellende conditioner is niet alleen aan te raden voor kenners op het gebied van vetvrije nachtverzorging. Het is juist ook het perfecte product om te beginnen.

Toverhazelaar, madonnalelie en zilver bevorderen de regeneratie van de huid gedurende de nacht en reguleren de stofwisseling van de huid.

Huidbeeld:
Voor elk huidbeeld

Ingrediënten:
Aqua, Parfum*, Citronellol*, Geraniol*, Althaea Officinalis Leaf Extract¹, Aloe Barbadensis Leaf Extract¹, Kalanchoe Daigremontiana Leaf Extract¹, Anthyllis Vulneraria Extract¹, Helianthus Annuus Extract¹, Lilium Candidum Bulb Extract¹, Rosa Damascena Flower Extract¹, Hamamelis Virginiana Leaf Extract¹, Mica¹, Royal Jelly¹, Mel¹, Silver¹, Sodium Chloride, Glycerin, Lactose.
¹in geritmiseerde dilutie
*uit natuurlijke essentiële oliën 

Hoe te gebruiken:
De huid vernieuwt zich in 28 dagen. Aansluitend bij deze regeneratiecyclus van de huid wordt Herstellende Nacht Conditioner gedurende die periode in plaats van de basisnachtverzorging gebruikt. We adviseren één kuur per jaar voor elke tien levensjaren. Bijvoorbeeld: bij een leeftijd van 30 jaar drie kuren per jaar.
Verdeel de inhoud van twee ampullen Herstellende Nacht Conditioner ’s avonds na de reiniging over het gezicht (ook op de lippen en de huid rond de ogen) de hals, de oorlellen en eventueel het décolleté. Druk de vloeistof zacht in de huid. Breng vanaf de vierde week slechts één ampul aan. Voor en na de kuur adviseren we als vetvrije basisnachtverzorging een Dr.Hauschka Serum. Voor ’s ochtends adviseren we de dagverzorgingsproducten van Dr.Hauschka.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis