Dr. Hauschka Lichaamspoeder 50g

Dr. Hauschka Lichaamspoeder 50g

Levering 2-3 Werkdagen
€ 25,95

Poeder, dat is goed voor heel wat dingen, zeker als je het Lichaamspoeder van Dr. Hauschka gebruikt! Het Lichaamspoeder is een bijzonder luxe verzorging voor heel het lichaam. Het matteert glanzende of olieachtige gezichtshuid, beschermt je voeten tegen drukpunten, kan gebruikt worden als droogshampoo of als deodorant voor de zeer gevoelige huid. Dit poeder van echte, verpulverde, zuivere zijde, verrijkt met extracten van heilzame planten, werkt zonder talk. Het kan daarom probleemloos ook voor de verzorging van zuigelingen worden gebruikt.

Verrijkt met heilzame plantenextracten van salie, gentiaan en eikenschors ontvouwt het zachte Lichaamspoeder zo zijn licht deodoriserende werking.

Huidbeeld:
Voor de normale tot gevoelige huid

Ingrediënten:
Oryza Sativa Starch, Serica Powder, Silica, Parfum*, Linalool*, Limonene*, Geraniol*, Coumarin*, Solum Diatomeae, Gentiana Lutea Root Extract, Quercus Robur Bark Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Maltodextrin.
*uit natuurlijke essentiële oliën

Hoe te gebruiken:
Bij gebruik als deo: Breng het poeder aan op delen van de huid die gevoelig zijn voor transpiratie.
Het talkvrije Lichaamspoeder kan op verschillende manieren worden gebruikt: als lichaams- en voetenpoeder, zachte deodorant en voor de verzorging van baby’s tegen luieruitslag.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis