Fytostar Cholesterol 30 caps

Fytostar Cholesterol 30 caps

Levering 2-3 Werkdagen
€ 19,95

Heb jij uit nieuwsgierigheid op dit product geklikt omdat je niet kan geloven dat het gzond kan zijn cholesterol in te nemen? Je hoort tenslotte alleen maar verhalen over mensen met een te hoge cholesterol... Er is echter ook goede cholesterol en deze kan vaak helpen de slechte te overwinnen! De geurloze witte look en koriander helpen de cholesterolspiegel gezond te houden, de witte look heeft tevens een gunstige invloed op hart en bloedvaten terwijl de geurloze zwarte look helpt om de antioxidantwerking van het lichaam te bevorderen. Dit plantencomplex is aangevuld met het wetenschappelijk bestudeerde policosanol, afkomstig uit rietsuiker.

Ingrediënten:
100 mg zwarte look (0,1% S-allyl cysteine), 300 mg witte look (1% allicin; 2% alliin), 10 mg policosanol, 50 mg koriander
Extract van witte knoflook (Allium sativum, bol); extract van zwarte knoflook (Allium sativum, bol); aardappelzetmeel; omhulling: hydroxypropylmethylcellulose; extract van koriander (Coriandrum sativum, bovengrondse delen); policosanol; zonnebloemolie (Helianthus annuus, zaad).

Hoe te gebruiken:
1 capsule per dag innemen bij de hoofdmaaltijd.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis