Go4Balance Enjoy crème 100 ml

Go4Balance Enjoy crème 100 ml

Levering 2-3 Werkdagen
€ 28,00

Enjoy crème helpt je om in je centrum/kracht te staan en opnieuw te vertrouwen op je buikgevoel. Het brengt vreugde en is een ideale ondersteuning in stresssituaties. Zuivere essentiële oliën schenken het beste wat planten aan aromatherapeutische waarden te bieden hebben. De lavendel, kamille en citroenmelisse (uit Enjoy druppels) zijn ontspannende kruiden. De hop en zilverkaars (uit Enjoy 45+ druppels) zijn inzetbaar bij wisselende stemmingen als gevolg van de menopauze. Kurkuma (uit Enjoy 45+ Mild druppels) is goed voor het mentaal evenwicht. Enjoy crème heeft een hoge energetische waarde en is zeer zinvol om verwerkingsprocessen te ondersteunen. Geuren werken helend en werken op onze fijnstoffelijke energie en dragen zo bij tot innerlijk herstel en harmonisering van lichaam en geest.

Hoe te gebruiken:
Neem een nootje crème en breng aan op de voetzolen. Zachtjes inmasseren gedurende 5 à 10 minuten of langer indien gewenst: 1 à 2 keer per dag naar keuze.
Om vastzittende gevoelens los te maken: Breng een nootje ENJOY-crème aan op de rug, links en rechts boven het schouderblad. Masseer in met een zachte lemniscaatbeweging (circulerende liggende acht beweging).
Bij ups en downs: Breng een nootje ENJOY-crème aan op de binnenzijde van de linker- en rechterelleboog. Masseer in met een zachte lemniscaatbeweging (circulerende liggende acht beweging).
Om vreugde en diepe ontspanning te vinden: Breng een nootje ENJOY-crème aan ter hoogte van de binnenkant van de rechterpols. Masseer in met een zachte lemniscaatbeweging (circulerende liggende acht beweging).

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis