Go4Balance Focus Crème 100 ml

Go4Balance Focus Crème 100 ml

Levering 2-3 Werkdagen
€ 28,00

Heb jij soms moeite om je te concentreren of ervaar je weleens wat geestelijke druk? Deze crème stimuleert het helder denken, brengt overzicht en zorgt bovendien voor een goed humeur. Zuivere essentiële oliën schenken het beste wat planten aan aromatherapeutische waarden te bieden hebben. Focus crème heeft een hoge energetische waarde en is zeer zinvol om verwerkingsprocessen te ondersteunen. Geuren werken helend en werken op onze fijnstoffelijke energie en dragen zo bij tot innerlijk herstel en harmonisering van lichaam en geest. Focus crème brengt verder het lucht element in balans.

Hoe te gebruiken:
Neem een nootje crème en breng aan op de voetzolen. Zachtjes inmasseren gedurende 5 à 10 minuten of langer indien gewenst: 1 à 2 keer per dag naar keuze.
Om helder denken te ondersteunen en een beter overzicht te krijgen: Breng een nootje FOCUS-crème aan op de binnenkant van de linker- en rechterenkel en masseer in met een zachte lemniscaatbeweging (circulerende liggende acht beweging).
Bij examenspanning, bij kinderen die uit balans zijn: Breng een nootje FOCUS-crème aan op de zijkant van het basisgewricht van de grote teen. Masseer zachtjes in.
Om geconcentreerd te blijven: Breng een nootje FOCUS-crème aan op de slapen. Masseer zachtjes in.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis