Go4Balance Kruidendruppels Enjoy 45+ 20 ml

Go4Balance Kruidendruppels Enjoy 45+ 20 ml

Levering 2-3 Werkdagen
€ 19,80

Zijn de ongemakken van de overgang of menopauze je wat teveel? Ben je een actieve vrouw van rond de 50 jaar en wil je je leven niet laten beheersen door menopauze ongemakken?  De hop en zilverkaars uit Enjoy 45+ kruidendruppels helpen de lichamelijke (opvliegers) en emotionele verschijnselen (prikkelbaarheid) beter op te vangen zodat je deze belangrijke nieuwe levensfase stralend en vol zelfvertrouwen beleeft.
De overgang is een kans om van binnen heel te worden, los van de verwachtingen van de buitenwereld. De fysieke en emotionele energie die je hebt meegekregen voor het moederschap komt vrij en wordt beschikbaar voor hogere zaken, om je ziel te voeden. 

Ingrediënten:
Biologische hydro-alcoholische maceraten van citroenmelisse, spitslobbige vrouwenmantel, hop, salie, zilverkaars, lavendel en grote brandnetel – Alc. 50% vol.

Hoe te gebruiken:
Neem dagelijks 3×7 tot 3×10 enjoy 45+ kruidendruppels en laat je op een natuurlijke manier helpen.
Enjoy 45+ kruidendruppels bevatten fyto-oestrogenen en mag je niet gebruiken bij aandoeningen die hormoonafhankelijk zijn of bij een voorgeschiedenis ervan. Dan kies je beter voor Enjoy 45+ MILD (vrij van fyto-oestrogenen).
Niet gebruiken bij leveraandoeningen.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis