HerbalGem Cologem 50 ml

HerbalGem Cologem 50 ml

Levering 2-3 Werkdagen
€ 25,95

Het lekkendedarmsymdroom veroorzaakt talrijke voedselintoleranties. Stress, een door de vervuiling verstoorde darmflora en onevenwichtige voeding zijn de belangrijkste oorzaken hiervan. Rozemarijn herstelt de intestinale barrière intestinale en beschermt het slijmvlies. Zilverspar, rijk aan quercetine, helpt het immunitaire systeem te versterken. De synergie tussen vijgenboom en kalmoes werkt op het centrale zenuwstelsel dat de spijsvertering coördineert. De antioxidante werking van curcuma beschermt het darmslijmvlies. Propolis en kleine galant dragen bij tot het evenwicht van de darmflora. COLOGEM is een unieke oplossing en hulp om de intestinale barrière te herstellen.

Ingrediënten:
Jonge scheuten van rozemarijn en zilverspar, knoppen van vijgenboom, wortelstok van kalmoes, curcuma en kleine galant en moedertinctuur van propolis.
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01).

Hoe te gebruiken:
Algemeen: 5 tot 10 druppels ‘s morgens op een nuchtere maag. Indien nodig: 5 druppels, 3 maal per dag buiten de maaltijden.
Zwangere vrouwen: de dosis aanpassen.
Kinderen: 1 druppel per levensjaar.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis