Herbalgem immunoboost 7x10ml

Herbalgem immunoboost 7x10ml

Levering 2-3 Werkdagen
€ 12,15

Deze nieuwe propolis immunoboost van Herbalgem zijn toppers in hun formaat!

Het bevat groene en bruine propolis, met duindoorn, hondroos ter ondersteuning de immuniteit en zwarte bes voor het behoud van energie. 

Voelt u zich moe en is uw immuunsysteem verzwakt? Dat is normaal,de winter staat voor velen van ons vaak synoniem voor minder energie! Door de hoge dosissen actieve bestanddelen, helpen de
monodosissen PROPOLIS u uw immuunsysteem te versterken en uw conditie te verbeteren in slechts 7 dagen

Gebruiksaanwijziging: 

Vanaf 13 jaar, 1 monodosis per dag 's morgens nuchter. Goed schudden voor gebruik, dan de dop breken. Omwille van het natuurlijke karakter van het product kan een lichte neerslag optreden. 

Voorzorgsmaatregelen: 

Buiten het bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden.  Een voedingssupplement is geen vervanger voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze. Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. 

Ingrediënten: 

Water, rietsuiker*, vlierbessen* (Sambucus nigra L.) - 1202 mg**, vers berkensap* (Betula alba L.) - 2375 mg, glycerinemaceraten van knoppen van zwarte bes* (Ribus migrum L.) - 33g** en van jonge scheuten van hondsroos* (Rosa canina L.) - 35 mg**, alcohol* (2.5% vol), duindoornsap* (Hippophae rhamnoides L.) - 125 mg, hydro-alcohoisch extract van groene propolis* - 100mg (1) en van bruine propolis* - 50 mg (2).
(1) Groene propolis-extract verkregen uit 75 mg ruwe propolis
(2) Bruine propolis-extract verkregen uit 70 mg ruwe propolis
* Bestanddeel afkomstige uit de Biologische landbouw
** Hoeveelheid planten die tijdens de productie werd gebruikt. 

 

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

1Size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis