HerbalGem Zangerssiroop 250 ml

HerbalGem Zangerssiroop 250 ml

Levering 2-3 Werkdagen
€ 13,30

"Willen jullie stil zijn, want ik heb bijna geen stem meer", een vervelend zinnetje om te horen, maar nog vervelender als je het zelf moet zeggen! Dit is de ideale siroop om te gebruiken bij vermoeide stembanden of bij heesheid. Bereid op basis van een eeuwenoud recept en gebruikt door de koorzangers van de Sixtijnse kapel in Rome in de 18de eeuw, oefent de ZANGERSSIROOP een specifieke invloed uit op de stembanden. De gewone raket, in de volksmond zangerskruid geheten, bevat zwavelbestanddelen die de stembanden verlichten en de vermoeidheid van de stem wegnemen. Deze siroop is geschikt voor iedereen die zijn stem intensief gebruikt (zangers, acteurs, leerkrachten, sprekers, advocaten…).

Ingrediënten:
Vliersiroop, siroop van gewone raket, van gevlekt longkruid en alantsiroop, gewone raket moeder tinctuur; knoppen van els, essentiële olïen van citroen, kaneel en lemongrass, rietsuiker en honing.
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01).

 

Hoe te gebruiken:

Volwassenen: 1 koffielepel, 1 tot 5 maal per dag.
Kinderen: ½ koffielepel, 1 tot 5 maal per dag.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis