Jonzac Rehydrate Thermaal Water Spray 300ml

Jonzac Rehydrate Thermaal Water Spray 300ml

Levering 2-3 Werkdagen
€ 8,95

Zoek je wat verfrissing tijdens de warme dagen, of wil je je huid een verfrissende look geven? Dan is de spray van Jonzac ideaal. Het Eau Thermale Jonzac® thermaal bronwater is puur, zacht en rijk aan mineralen, waardoor het een rustgevende en isotone werking heeft.

Jonzac thermaal bronwater ligt 1850 meter onder de grond en wordt rechtstreeks uit de oorspronkelijke omgeving gehaald.
Dit unieke, zachte, zuivere, hyper-gemineraliseerde water is door het Franse Académie Nationale de Médecine goedgekeurd vanwege zijn doeltreffendheid. Het bronwater biedt hoge concentraties van uitgebalanceerde mineralen zoals calcium, magnesium, mangaan en een overvloed aan gezwavelde elementen.

Ingrediënten:
Jonzac Thermaal Bronwater (water), stikstof

Hoe te gebruiken:
Spray het Jonzac thermaal bronwater gelijkmatig op het gezicht en/of lichaam. Laat de minerale zouten in de huid dringen. Je kan deze herhalen zo vaak je zelf wenst. Bij voorkeur aanbrengen na het reinigen van de huid en voorafgaand aan het aanbrengen van een huidverzorgingsproduct.
Ook ideaal om te gebruiken na het aanbrengen van make-up om deze te fixeren. Spoel het mondstuk na gebruik af, zodat deze niet verstopt raakt door ophopende mineralen.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis