Ladrôme slaap tinctuur 50 ml

Ladrôme slaap tinctuur 50 ml

Levering 2-3 Werkdagen
€ 9,85

Heel wat factoren kunnen de kwaliteit van onze slaap verstoren (periodes van stress, intens levensritme, enz.). Een goede slaap is belangrijk voor de kwaliteit van ons dagelijks leven, je voelt je fitter, alerter en je kan je beter concentreren overdag. De basis om goed te kunnen slapen is een ontspannen geest én lichaam.
Het voedingssupplement voorbereiding op de slaap biedt je een natuurlijke oplossing met een synergie van biologische plantenextracten, waaronder: passiebloem, dat ontspannend werkt en helpt tot rust te komen bij spanningen en opwinding, hop en valeriaan, een kalmerende plant, die bijdraagt tot een gezonde nachtrust.

Gebruiksaanwijzing:

Onder de 16 jaar: 20 druppels verdund in een glas water of een BIO'SLAAP-infusie, eenmaal per dag, in de loop van de avond.
Na 16 jaar: verdun 40 druppels in een glas water van 20 cl of in de ladrôme laboratoire BIO’SLAAP infusie, eenmaal per dag, in de loop van de avond. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl.
Goed schudden voor gebruik.
Er kan zich op natuurlijke wijze een neerslag onderaan vormen; dit tast de kwaliteit van het product niet aan

Samenstelling: 

Extracten van valeriaan* (Valeriana officinalis), passiebloem* (Passiflora incarnata), hop* (Humulus lupulus)

(*) Ingrediënten van biologische landbouw

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

1Size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis