Lima furikake seaweed 50g

Lima furikake seaweed 50g

Levering 2-3 Werkdagen
€ 3,67

Geef een zee van smaak mee aan al je gerechten! De Furikake Seaweed is een succesvolle combinatie van sesam en vier soorten zeewier: een ware rijkdom aan voedingsstoffen. Het is een evenwichtige, natuurlijke mix om je gerechten op een unieke manier op smaak te brengen...
De naam Furikake komt uit Japan: een Japanse apotheker kwam op het idee om een voedingssupplement te ontwikkelen dat rijk aan calcium was. Het werd een strooisel voor bij de rijst, een mengeling van kleine stukjes geroosterde vis, wier en sesamzaden. De naam Furikake was geboren. Furikake is intussen een alom gekende term voor Japanse strooimengelingen, zo ook voor deze vegan variant!

Varieer eindeloos met onze twee andere Furikake smaakmakers: Furikake Masala en Furikake Pepper Seasoning.

Ingrediënten:
Geroosterde sesam* (81%), zeewier*: dulse* (Palmaria palmata), laitue de mer* (Ulva sp.), wakame* (Undaria pinnatifida), nori* (Porphyra sp.) (13,5%), zeezout.
*van biologische teelt.

Hoe te gebruiken:
Eenvoudig en makkelijk te gebruiken net zoals zout en peper in de westerse keuken. Strooi de Furikake op warme rijst zoals de Japanners het traditioneel doen. Het kan ook gebruikt worden op groenten, gemengde salades, tofu, pasta maar ook om je onigiris, sushi, pokebowl, ramen.. die extra toets te geven.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis