Lima Miso shiro bio 300g

Lima Miso shiro bio 300g

Levering 2-3 Werkdagen
€ 8,17

Verrijk de smaak van je gerechten met een traditioneel Japans familieproduct! Miso is een pasta van gefermenteerde soja (eventueel aangevuld met granen), die in het Verre Oosten al 1300 jaar bekend staat om zijn culinair belang en zijn weldadige invloed op de gezondheid! De Marakura Shiro Miso is een jonge miso met een zeer milde, bijna zoete smaak. Daarvoor worden geen kunstmatige zoetstoffen gebruikt, maar Amazake, een zoete Japanse rijstwijn zonder alcohol.
'Marakura', het had Japans kunnen zijn voor 'kwaliteit gegarandeerd'. De Shiro Miso van Lima wordt geleverd door het bedrijf Marakura Shokuhin, dat in handen is van de familie Okada. Deze familie staat in en buiten Japan bekend om haar grondige kennis van zowel de traditionele methodes om Miso te maken als van biologische landbouw en van gezondheid en ecologie. De familie Okada maakt Miso volgens eenvoudige, van generatie op generatie doorgegeven en geperfectioneerde methodes. Ze is gevestigd in het zuiden van Japan, een streek met zuiver water in overvloed en met een ideaal klimaat voor het maken van Miso. Mag niet ontbreken in je keuken!

Ingrediënten:
Rijst* (45%), sojabonen* (25%), water, zeezout (6%), A.Oryzae.
*van biologische teelt.

Hoe te gebruiken:
Miso wordt gebruikt in allerlei gerechten, en overal versterkt hij de smaak, zoals een bouillonblokje: in soep, saus, smeerpasta, groenteschotels, vinaigrettes, enz. Het volstaat een kleine hoeveelheid met wat water aan te lengen om het gebruik te vergemakkelijken.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis