Lima Shoyu bio 500ml

Lima Shoyu bio 500ml

Levering 2-3 Werkdagen
€ 5,97

Een Japanse klassieker, en met reden! In Japan staan twee sauzen van gefermenteerde soja, Shoyu en Tamari, sinds eeuwen bekend als dé ultieme smaakversterkers. Tegenwoordig worden deze donkerkleurige sauzen in keukens over de hele wereld gewaardeerd. Shoyu onderscheidt zich van Tamari door zijn samenstelling: terwijl Tamari puur uit soja bestaat, wordt aan Shoyu ook tarwe toegevoegd. Daardoor heeft Shoyu een zeer goede voedingswaarde en is het rijk aan eiwitten, mineralen én smaak!
Door het zout in je bereidingen te vervangen door Shoyu of Tamari, of de 25% minder zout Tamari, kan je het zoutgehalte in je bereidingen met ongeveer 30% verminderen, terwijl je toch de natuurlijke smaak van de ingrediënten accentueert!

Ingrediënten:
Water, sojabonen*, tarwe*, zeezout, alcohol*, A. Oryzae.
*van biologische teelt.

Hoe te gebruiken:
Shoyu is een smaakversterker, de gezonde en vloeibare tegenhanger van het bouillonblokje en past even goed in de westerse als in de oosterse keuken. Gebruik het niet alleen om gerechten te zouten, maar ook om de natuurlijke smaak van de ingrediënten te versterken, tijdens het koken en aan tafel! Voeg het pas aan het einde van het kookproces toe, zodat de typerende smaak niet verloren gaat.
Shoyu laat zich perfect combineren met pickles, wokgerechten, rijst, noedels, veggie sushi, sashimi of gestoomde groenten, met mirin (rijstwijn), wasabi, gember of geraspte daikon.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis