Lima Umeboshi past bio 200gr

Lima Umeboshi past bio 200gr

Levering 2-3 Werkdagen
€ 9,44

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis

Een voorbode voor de lente! De kleine bloemen van de Ume tonen onder barre omstandigheden hun schoonheid en dienen daarom als een metafoor voor innerlijke schoonheid en een nederige instelling onder ongunstige omstandigheden. De Ume-abrikoos, waarvan het pekelnat ook azijn levert, wordt gekweekt in Japan en heeft een sterke en lichtelijk zure smaak. Ze gist ongeveer een maand in zeezoutpekel, samen met Shisoblaadjes die haar een mooie rode kleur geven.
De Umeboshi-Pasta is precies hetzelfde product als de Umeboshi, maar dan in de vorm van een brij die aangelengd kan worden.

Ingrediënten:
Ume-pruimen* (Prunus mume) (87%), zeezout, shiso*-blad (Perilla frutescens).
*van biologische teelt.

Hoe te gebruiken:
Umeboshi-Pasta en umeboshi zijn twee aangenaam gezouten specerijen met een verfrissend aroma die de smaak versterken van sauzen, pickles, vinaigrettes, veganaises, gekookte groenten (zoals broccoli, bloemkool...), rijst, veggie sushi, sashimi, enz.