Mannavital Diebaton 60 caps

Mannavital Diebaton 60 caps

Levering 2-3 Werkdagen
€ 19,95

Gezond eten, meer bewegen en afvallen bij overgewicht zijn de eerste maatregelen voor een betere controle over de bloedsuikerspiegel. Dit is niet voor iedereen even gemakkelijk en DIEBATON kan je hierbij bijstaan, want het bevat met kaneel en gymnema als basis twee plantenextracten die elke apart hun werkzaamheid in studies hebben aangetoond. Voor een optimaal effect bevat DIEBATON ook nog witte moerbeiblad, zink, chroom en biotine, en dit in hun meest werkzame vormen. Dit voedingssupplement kan ingezet worden naast orale bloedsuikerverlagende middelen, maar niet als reeds insuline wordt ingezet.

Ingrediënten (voor 2 capsules):
•   500 mg van een wetenschappelijk onderzocht extract van de correcte vorm van kaneel, dat bijdraagt tot het behoud van een normale bloedglucosespiegel: Cinnamomum aromaticum/cassia (Chinese kaneel, bast)¹: een waterig extract, met 1 % werkzame polyfenol type A polymeren en vrij van de potentieel prikkelende essentiële olie (CINULLIN PF®)
•   400 mg van een wetenschappelijk onderzocht extract van Gymnema sylvestre (Gymnema, blad)*, gestandaardiseerd op 25 % gymnemazuren, draagt bij tot het behoud van een normale bloedglucosespiegel (GS4Plus®)
•   300 mg Morus alba (Witte moerbei, blad), 10:1 extract, gestandaardiseerd op 1 % 1-deoxynojirimycine; voor een mindere opname van suiker
•   22,5 mg elementaire zink, aangevoerd door de actieve, goed opneembare zinkbisglycinaat (gecheleerde zink, 225 % RI**) en 1000 mcg D-biotine² (2000 % RI**), die bijdragen tot een normaal metabolisme van de macronutriënten (waaronder de koolhydraten)
•   187,5 mcg elementaire chroom, aangevoerd door de actieve, goed opneembare vorm van chroom¹ (chroompicolinaat), die bijdraagt tot het behoud van een normale bloedglucosespiegel (479 % RI*)

*RI: referentie-inname

Hoe te gebruiken:
2 V-capsules per dag, bij voorkeur bij het ontbijt en het avondmaal. Niet gebruiken als ook insuline wordt gebruikt, tenzij onder dokterscontrole en mits monitoring van de bloedsuikerspiegel met aanpassingen van de doses insulin
e.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis