Mannavital Psyllium 300g

Mannavital Psyllium 300g

Levering 2-3 Werkdagen
€ 17,95

Heb je soms last van je darmen? De blonde psyllium draagt bij tot een vlotte darmtransit en een zachte stoelgang. Dit is in het bijzonder welkom gedurende de zwangerschap en bij aambeien. Psyllium bevordert het behoud van een gezonde darmfunctie, een gebalanceerde spijsvertering en een normale cholesterol- en triglyceridenspiegel.

Voor een goede gezondheid zijn een regelmatige darmwerking en een gezonde darmflora essentieel. PSYLLIUM PLATINUM geeft op beide vlakken de juiste stimulans. Dit middel bevat in de eerste plaats fijngemalen hulzen van blonde psyllium, een natuurlijke bron van oplosbare vezels, die de darmlediging bevorderen en helpen te zorgen voor een zachte darminhoud. Voor een optimale werking bevat PSYLLIUM PLATINUM ook wetenschappelijk onderzochte fructo-oligosacchariden (bijzondere koolhydraten) en per dagdosis 10 miljard kiemen van de wetenschappelijk onderzochte darmflorabacteriën van de stam Lactobacillus acidophilus La-14.

Ingrediënten (per 100 g):
•   80 g blonde psyllium (blond vlozaad of ispaghula; Plantago ovata): zeer fijn gemalen zaadhulzen
•   18,75 g korte keten fructo-oligosacchariden of FOS of oligofructose (Orafti®P95), geëxtraheerd uit de cichoreiwortel
•   0,25 g of minimum 50 miljard levensvatbare humane darmflorabacteriën van de stam Lactobacillus acidophilus La-14

Hoe te gebruiken: 
2 maal per dag een opgehoopte eetlepel (10 g) roeren door een glas water, vruchtensap of groentesap en opdrinken. Bij voorkeur daarna nog een glas water drinken. Bij gewenst effect volstaat één opgehoopte eetlepel per dag of twee maal een halve eetlepel.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis