-
Hulp bij
- Afslanken
- Allergieën
- Detox & Zuiveren
- Energie & Vitaliteit
- Geheugen & Concentratie
- Gemoedsrust & Nachtrust
- Hart & Circulatie & Cholesterol
- Huid & Haar & Nagels
- Keel & Luchtwegen
- Maag & Darmstelsel
- Ogen & Oren
- Spieren & Gewrichten
- Urinewegen & Prostaat
- Vetzuren
- Vitaminen & Mineralen
- Vrouw
- Weerstand & Immuniteit
- Natuurlijke remedies
- Thee & Kruiden
- Verzorging
- Voeding
- Huis & Gezelligheid
- Kledij
- Evenementen
- Gifts
Natali Confix bio geleermiddel voor confituur 120g
Natali Confix bio geleermiddel voor confituur 120g
Levering 2-3 Werkdagen
Thuislevering
Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis
De CONFIX'BIO-bereiding brengt verschillende ingrediënten samen om een succesvolle confituur te garanderen.
Bruine suiker zorgt ervoor dat pectine zijn geleerkracht kan uitdrukken. Citroenzuur voorkomt de kristallisatie van suiker en behoudt de kleur van het fruit. Pectine is een natuurlijk geleermiddel dat wordt aangetroffen in de schil en zaden van fruit. Zijn geleerkracht ontwikkelt zich alleen in aanwezigheid van suiker en zuur. Agar-agar is een geleermiddel, gewonnen uit rood zeewier, dat de werking van pectine versterkt. Het gebruik van agar-agar vermindert de hoeveelheid suiker die nodig is voor confituur.
Dosering voor 1 kg fruit.
Hoe te gebruiken:
Je kan het testen door een een paar druppels jam op een zeer koud bord te doen, als de confituur gestolt is, is het kookproces bereikt, zo niet, verleng het dan nog een paar minuten. Doe de nog kokende confituur in potten, sluit de potten en draai ze ondersteboven om condensvorming aan de onderkant van het deksel te voorkomen. Vergeet ze niet te labelen!
**NOT FOUND** key: product.notifyMeModalHeader
**NOT FOUND** key: product.notifyMeModalText
- **NOT FOUND** key: product.notifyMeModalProduct Natali Confix bio geleermiddel voor confituur 120g
- **NOT FOUND** key: product.notifyMeModalProductDetail