New Nordic Active Liver 60 tab

New Nordic Active Liver 60 tab

Levering 2-3 Werkdagen
€ 47,90

Active Liver kan je lever ondersteunen als je een ‘vet leven’ leidt. De lever is het grootste interne orgaan in het menselijk lichaam en ondersteunt de reiniging van het lichaam. Dit tablet bevat een complete en unieke kruidenextractcombinatie voor de leverfunctie en stofwisseling. De kruidenextracten van melkdistel, artisjok, kurkuma en zwarte peper zijn aangevuld met de vitamine choline. Van de dagelijkse ‘levervitamine’ Active Liver hoef je slechts 1 tablet per dag in te nemen. Choline draagt bij aan de instandhouding van een normale leverfunctie en de natuurlijke extracten van melkdistel en artisjok ondersteunen de lever- en galfunctie. Daarnaast zorgt het gehalte aan kurkuma voor het behoud van een normale leverfunctie en vet- stofwisseling. De artisjok in Active liver draagt bij aan gewichtsbeheersing. Het ondersteunt de reinigende werking van de lever en stimuleert het afslanken.

Ingrediënten:
250 mg Melkdistelextract (Silybum marianum L.) (gestandaardiseerd tot 80% mariadistel), 222 mg  Artisjokextract (Cynara scolymus L.) (13,5:1 overeenkomend met 2997 mg kruid), 150 mg Kurkumaextract (Curcuma longa L.) (10:1 overeenkomend met 1500 mg wortel), 10 mg Zwarte peper (Piper nigrum L.) (40% piperine), 85 mg choline

Hoe te gebruiken:
1 tablet per dag met een glas water en bij een maaltijd. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houd u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. 
Waarschuwing: we adviseren u professioneel advies in te winnen als u zwanger bent, borstvoeding geeft of aan allergieën lijdt. 
Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis