New Nordic Ear Tone 30 tab

New Nordic Ear Tone 30 tab

Levering 2-3 Werkdagen
€ 30,99

Ear Tone is een uniek tablet dat eenieder ondersteunt in het behouden van een normaal gehoor. Als het gehoor om wat voor reden dan ook achteruit gaat, kan dit vervelend zijn voor jezelf en je omgeving. Het toegevoegde mineraal magnesium draagt bij aan een goede elektrolytenbalans. Deze balans ondersteunt de prikkeloverdracht binnen het zenuwstelsel, waardoor geluiden beter worden doorgegeven aan onze hersenen. Ear Tone is verder aangevuld met Franse maritieme Pijnboomschors, dat rijk is aan de antioxidante stoffen proanthocyanidinen (OPC). Daarnaast draagt ginkgo biloba in Ear Tone bij aan het behoud van een normaal gehoor.

Ingrediënten:
80 mg Ginkgo biloba extract (Ginkgo biloba L.) (gestandaardiseerd op 24% ginkgo flavonoglycosiden), 125 mg Franse maritieme pijnboomschors (Pinus pinaster) (gestandaardiseerd op 40% proanthocyanidinen), 320 mg magnesium

Hoe te gebruiken:
1 tablet per dag met een glas water en bij een maaltijd. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houd u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. 
Waarschuwing: niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding. 
Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis