New Nordic Hair Volume 30 tab

New Nordic Hair Volume 30 tab

Levering 2-3 Werkdagen
€ 26,60

Hair Volume is hét tablet dat je nodig hebt voor het behoud van een normale volle haargroei door de haarwortel te voeden van binnenuit. Er zijn momenten dat je haren deze ondersteuning wel kunnen gebruiken. De unieke combinatie van voedings- en haargroeifactoren in de tabletten ondersteunt en activeert de levensprocessen van de cellen van de haarzakjes. Het gezonde haar voelt sterk en vol aan en is stevig vastgehecht in de hoofdhuid.

De tablet bevat kruidenextracten, waaronder appelextract, rijk aan procyanidine B2 en de natuurlijke bouwstoffen biotine en zink als een bijdrage tot normaal haar. Koper draagt bij tot een normale pigmentatie van het haar. Door de hoge dosering en uitgedachte samenstelling in Hair Volume is er slechts 1 tablet per dag nodig.

Ingrediënten:
300 mg Appelextract (Malus domestica Borkh.) (5:1), 250 mg Gierstextract, zaad (Panicum miliaceum L.) (5:1), 200 mg Paardenstaartextract (Equisetum arvense L.), 60 mg L-Cysteïne, 50 mg L-Methionine, 30 mg Pantotheenzuur, 10 mg zink, 0.475 mg biotine, 1 mg koper

Hoe te gebruiken:
1 tablet per dag met een glas water en bij een maaltijd. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houdt u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. 
Waarschuwing: Niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding. 
Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis