New Nordic Skin Care Collagen Plus 60 tab

New Nordic Skin Care Collagen Plus 60 tab

Levering 2-3 Werkdagen
€ 27,75

Skin Care Collagen Filler is werkzaam van binnenuit. Het tablet is gebaseerd op maritiem collageen dat net zoals het natuurlijke collageen aanwezig is in het elastisch bindweefsel van de huid, en op het gestandaardiseerde extract van granaatappel, tomaat en natuurlijke astaxanthine. De natuurlijke ingrediënten in het tablet gaan via het bloed direct naar de cellen die collageen produceren. Hier ondersteunen ze de productie van collageen op celniveau.

Daarnaast is Skin Care geoptimaliseerd met vitamine C die de vorming van collageen ondersteunt dat belangrijk is voor de stevigheid van de huid en het voorkomen van rimpels.

Ingrediënten (per 2 tabletten):
200 mg Collageen (Maritieme bron), 134 mg Granaatappelextract (Punica granatum L.) (gestandaardiseerd tot 40% ellagzuur), 60 mg Tomaatextract (Lycopersicum esculentum L.) (gestandaardiseerd tot 1% lycopeen), 68 mg Algenextract (Haemotococcus pluvialis, Flotou.) (gestandaardiseerd tot 2% astaxanthine), 4 mg Peperextract (Piper nigrum L.) (40% piperine), 54 mg vitamine C

Hoe te gebruiken:
Op basis van klinische studies wordt voor een optimaal resultaat een gebruik van minimaal 2 maanden aanbevolen.
Minder dan 40 jaar oud: 2 tabletten per dag.
Meer dan 40 jaar oud: 3 tabletten per dag.
Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houd u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering.
Waarschuwing: niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding.
Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis