Ortis Ginseng bio 20 tab

Ortis Ginseng bio 20 tab

Levering 2-3 Werkdagen
€ 23,40

Ginseng bevordert tonus en vitaliteit. Het ondersteunt fysieke en mentale prestaties en is daarom ideaal om te gebruiken in geval van vermoeidheid, tijdelijke stress, bij gebrek aan vitaliteit, tijdens een examenperiode... Dit product wordt gemaakt van de volledige wortel van de Panax Ginseng C.A. Meyer.

Ingrediënten:
Volledige wortels (waarvan haarwortels) van Panax ginseng C.A. Meyer* (40 mg ginsenosiden/ tabl.), gevriesdroogde koninginnebrij* (168 mg/tab. equivalent aan 500 mg verse koninginnebrij); glansmiddel: acaciagom*; palmstearine*; emulgator: glycerine; antiklontermiddel: talk; verdikkingsmiddel: carrageen.
*Afkomstig van de bio6logische landbouw – Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.

Hoe te gebruiken:
1 tablet per dag innemen met een glas water, het liefst ‘s morgens.
Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Niet aangeraden voor personen in behandeling met antidiabetica, die lijden aan astma of die allergisch zijn voor bijenproducten. Bij zwangerschap en borstvoeding: medisch advies aanbevolen. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis