Ortis Ginseng Imperial Dynasty 20x15ml

Ortis Ginseng Imperial Dynasty 20x15ml

Levering 2-3 Werkdagen
€ 28,80

Wordt de stress je momenteel wat te veel of ga je een uitdagende periode tegemoet? Ginseng bevordert tonus en vitaliteit en het ondersteunt fysieke en mentale prestaties. Dit natuurlijke product wordt gemaakt van de volledige wortel van de Panax Ginseng C.A. Meyer.

Ingrediënten:
Fructosesiroop van tarwe* (zonder gluten), tapiocasiroop*, water, volledige wortels (waaronder haarwortels) van Panax ginseng C.A. Meyer* (40 mg ginsenosiden/15 ml), koninginnebrij* (500 mg/15 ml), citroenconcentraat*. Zonder bewaarmiddelen. 
*Afkomstig van de biologische landbouw Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.

Hoe te gebruiken:
Het flesje (15 ml) goed schudden. De inhoud ervan bij voorkeur ‘s morgens puur of verdund in een glas vruchtensap of water opdrinken.
Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Niet aangeraden voor personen die lijden aan astma of allergisch zijn voor bijenproducten. Bij zwangerschap en borstvoeding: medisch advies aanbevolen. Raadpleeg uw arts of apotheker als u gelijktijdig medicatie tegen diabetes neemt.Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis