Ortis koninginnebrij 3x8 tab

Ortis koninginnebrij 3x8 tab

Levering 2-3 Werkdagen
€ 18,98

Deze bron van waardevolle ingrediënten maakt dat gewone werkbijen kunnen uitgroeien tot koninginnen! Er moet dus wel iets heel speciaals in zitten... Laboratoires ORTIS kiest de bijenteeltregio en -productiemethoden zodat de koninginnenbrij van ORTIS de volgende garanties heeft: een hoge zuiverheid, de BIO-certificatie, de afwezigheid van contaminanten, gegarandeerd door de controle van elk lot conform de Europese wetgeving, oogsten die de duurzaamheid en het voortzettingsvermogen van de bijenzwermen garanderen.

Ingrediënten:
poeder van maïssiroop*; gelyofiliseerde koninginnebrij* (666,8 mg/2 tabl. - equivalent aan 2000 mg verse koninginnebrij); poeder van tarwesiroop* (glutenvrij), natuurlijk aroma, palmstearine*; antiklontermiddel: siliciumdioxide.
*Van biologische landbouw - Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.

Hoe te gebruiken:
Aanvangsdosering: volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 2 tabletten doorbijten of opzuigen, dit stemt overeen met 2000 mg zuivere koninginnebrij per dag.
Onderhoudsdosering: volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 tablet doorbijten of opzuigen, dit stemt overeen met 1000 mg zuivere koninginnebrij per dag.
Kinderen van 6 tot 12 jaar: 1/2 tablet doorbijten of opzuigen, dit stemt overeen met 500 mg koninginnebrij. Door de grootte van de tablet is dit product.
Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Afgeraden in geval van astma of een allergie aan bijenproducten. Bij zwangerschap en borstvoeding: medisch advies aanbevolen. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis