Ortis Memoform 5x12 tab

Ortis Memoform 5x12 tab

Levering 2-3 Werkdagen
€ 20,80

Memoform biedt een synergie van ingrediënten van natuurlijke oorsprong die de ideale oplossing is voor studenten vóór en tijdens de examens. Ginkgo helpt namelijk het geheugen te verbeteren, terwijl guarana de waakzaamheid en concentratie versterkt. Magnesium en vitamine maken dit natuurlijk product af en verminderen vermoeidheid en beschermen je cellen.

Ingrediënten:
Vulstof: microkristallijne cellulose; magnesiumzout van citroenzuur, sojalecithine (246 mg/2 tabl.), droge extracten van: guarana (Paullinia cupana Kunth – 140 mg/2 tabl. - equivalent aan 17,5 mg cafeïne/2 tabl.), ginkgo biloba met 24% flavonglycosiden (Ginkgo biloba L. - 80 mg/2 tabl.), maltodextrine; antiklontermiddel: magnesiumstearaat; glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, stearinezuur; vitamine E; antiklontermiddel: siliciumdioxide.

Hoe te gebruiken:
2 tabletten innemen per dag (‘s morgens en ‘s middags) vóór of buiten de maaltijden. Minstens gedurende één maand innemen voor een optimaal resultaat.
STUDENTEN: Memoform 15 dagen tot een maand vóór de aanvang van de examens innemen.
Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Het gebruik bij personen met nierinsufficiëntie of in behandeling met antidepressiva wordt afgeraden. Raadpleeg uw arts in geval van gelijktijdige inname van antistollingsmiddelen. Bevat cafeïne: niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding, niet aanbevolen voor kinderen (cafeïnegehalte per 2 tabletten: 17,5 mg). Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis