Ortis Minacia forte gel sticks shot 4x12g

Ortis Minacia forte gel sticks shot 4x12g

Levering 2-3 Werkdagen
€ 5,50

Wil jouw maag nooit tegenwerken? Heb je het gevoel dat je moeite hebt met verteren? Zoethout helpt het evenwicht van het spijsverteringsstelsel te bewaren door bij te dragen aan een normale productie van het maagslijm en Indiase kruisbes reguleert de maagzuurproductie. Dit maakt van dit natuurlijk product een goede partner om je spijsvertering gezond te houden. 

Ingrediënten:
Geconcentreerd appelsap (Malus domestica Borkh.); draagstoffen: maltitol, fructosesiroop van tarwe (zonder gluten), water; vloeibaar extract van zoethout (Glycyrrhiza glabra L. 1,25 g/4 sticks); kleurstof: bietenrood; natriumalginaat (1200 mg/4 sticks); stabilisator: acaciavezel; droogextract van Indiase kruisbes (Emblica officinalis Gaertn – 600 mg/ 4 sticks); natuurlijk aroma.
ZONDER BEWAARMIDDEL.

Hoe te gebruiken:
Neem 1 stick (12 g), 4 x per dag, indien nodig, na de belangrijkste maaltijden en vóór het slapen gaan.
Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Niet meer dan 6 weken gebruiken zonder medisch advies. Niet gebruiken in geval van zwangerschap en borstvoeding. Niet aanbevolen voor kinderen. In geval van gebruik van medicijnen, gelieve een ruimte van 2 uur te respecteren tussen de inname van Minacia en het medicijn. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis