Ortis Red energy citroen/gember shot 4x15ml

Ortis Red energy citroen/gember shot 4x15ml

Levering 2-3 Werkdagen
€ 7,50

Klop van de hamer? Red energy, vitaliserende shots, 100% natuurlijk, voor een onmiddellijke boost! Red energy bevat een superactief extract van granen van de guarana, een plant die traditioneel gebruikt wordt door de Amazone-Indianen tegen de vermoeidheid, en die een onmiddellijke dosis energie levert. Zo wordt jouw geest actief gehouden en wordt je waakzaamheid ondersteund!

Ingrediënten:
Tarwesiroop* (zonder gluten), water, citroenconcentraat*, droog guarana-extract* (Paullinia cupana Kunth. ex H.B.K. – 240 mg/15 ml), natuurlijk aroma. Zonder bewaarmiddelen**.
*Van biologische landbouw Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.
**In overeenstemming met de regelgeving inzake Bio producten.
ELK MONODOSISFLESJE (15 ML) BEVAT 30 MG CAFEÏNE.

Hoe te gebruiken:
De inhoud van het flesje, puur of verdund in een koude drank innemen, wanneer de behoefte zich voordoet. Er wordt aangeraden niet meer dan 2 flesjes per dag te nemen.
Bevat cafeïne: afgeraden aan kinderen en bij zwangschap en borstvoeding (cafeïnegehalte per flesje: 30 mg). Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis