Ortis Relax & Go 30 tab

Ortis Relax & Go 30 tab

Levering 2-3 Werkdagen
€ 14,85

Wordt de stress van het dagelijks leven je soms wat te veel? Of ga je een uitdagende periode tegemoet? Ginseng poeder dat sterk geconcentreerd is in ginsenosiden, is adaptogeen. Het draagt bij aan stressbestendigheid en helpt vechten tegen vermoeidheid om zodoende uitputting te voorkomen. Saffraanextract reguleert dopamine, het hormoon van het welzijn. Het helpt een goed humeur te behouden en draagt bij aan het geestelijk welzijn.

Ingrediënten:
draagstof: poeder van maïssiroop*, poeder van maltodextrine*; hele wortels (waaronder de worteltjes) van Panax ginseng C.A. Meyer* (685 mg met 40 mg ginsenosiden/ 2 tabl.), saffraanextract* (Crocus sativus L. – 32,88 mg/ 2 tabl.); glansmiddelen: palmstearine*, acaciavezels*; emulgator: glycerine; antiklontermiddel: talk, verdikkingsmiddel: carrageen.
*Van biologische landbouw - Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.

Hoe te gebruiken:
Volwassenen (vanaf 18 jaar): 2 tabletten per dag, ‘s ochtends bij het ontbijt, met een glas water. Voor een optimale werking wordt aangeraden om Relax&Go gedurende 1 maand in te nemen.
Niet gebruiken in geval van zwangerschap. Niet gebruiken indien u in behandeling bent voor depressie. Niet gebruiken met geneesmiddelen tegen diabetes. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis