Ortis Vruchten en vezels 24 kauwblokjes

Ortis Vruchten en vezels 24 kauwblokjes

Levering 2-3 Werkdagen
€ 14,20

Brengt het kleinste kamertje bij jou enkel nare gevoelens naar boven? Het gestandaardiseerde extract van Tibetaanse rabarber regelt langdurig de darmtransit dankzij de optimale balans tussen hydratatie en stimulatie. Bovendien staat tamarinde bekend om het vergemakkelijken van de transit en dragen vijgen bij aan een goede darmgezondheid.

Ingrediënten:
Vijgen (Ficus carica L. - 7,44 g/ blokje), tarwesiroop (glutenvrij), rabarberpoeder gestandaardiseerd in rheïne (Rheum palmatum L./Rheum officinale Baill., tarwesiroop (glutenvrij)- 555 mg/blokje); bevochtigingsmiddel: glycerine; guargom (Cyamopsis tetragonolobus (L.) Taub. - 400 mg/blokje), tamarindepulp (Tamarindus indica L. - 400 mg/blokje), dadelconcentraat (Phoenix dactylifera L. - 200 mg/blokje), natuurlijk aroma.
ZONDER BEWAARMIDDEL

Hoe te gebruiken:
‘s Avonds 1 blokje innemen met een groot glas water.
Niet geven aan kinderen onder de 12 jaar. Raadpleeg uw arts in geval van zwangerschap en borstvoeding. Niet gebruiken op langere ter - mijn zonder het advies van een specialist Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedings - supplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levens - stijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kun- nen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis