Ortis Vruchten en vezels Forte 24 kauwtab

Ortis Vruchten en vezels Forte 24 kauwtab

Levering 2-3 Werkdagen
€ 15,65

Zijn jouw darmen nogal aan de luie kant? Het gezuiverde extract van Tibetaanse rabarber regelt langdurig de darmtransit dankzij de optimale balans tussen stimulatie en hydratatie. Tamarinde vergemakkelijkt de darmtransit en vijgen zorgen voor een goede darmgezondheid. Karwij helpt in geval van opgeblazen gevoel.

Ingrediënten:
vijgen (Ficus carica L. – 7,36 g/ blokje), tarwesiroop (glutenvrij), guargom (Cyamopsis tetragonoloba (L.) Taub. – 450 mg/ blokje), concentraat van tamarindepulp (Tamarindus indica L. – 400 mg/blokje), droogextract van rabarber gestandaardiseerd in rheïne (Rheum palmatum L./Rheum officinale Baill., tarwesiroop (glutenvrij) - 380 mg/blokje); dadelconcentraat (Phoenix dactylifera L. - 200 mg/ blokje); pruimenconcentraat (Prunus domestica L. - 200 mg/blokje); bevochtigingsmiddel: glycerine; droogextract van karwij (Carum carvi L. - 50 mg/blokje); verdikkingsmiddel: Arabische gom.

Hoe te gebruiken:
‘s Avonds 1 blokje innemen met een groot glas water.
Niet geven aan kinderen onder de 12 jaar. Raadpleeg uw arts in geval van zwangerschap en borstvoeding. Niet gebruiken op langere termijn zonder het advies van een specialist. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis