Ortis Vruchten en Vezels regular 30 tabl

Ortis Vruchten en Vezels regular 30 tabl

Levering 2-3 Werkdagen
€ 15,50

Brengt het kleinste kamertje bij jou enkel nare gevoelens naar boven? Het gestandaardiseerde extract van Tibetaanse rabarber regelt langdurig de darmtransit dankzij de optimale balans tussen hydratatie en stimulatie. Bovendien staat tamarinde bekend om het vergemakkelijken van de transit en dragen vijgen bij aan een goede darmgezondheid.

Ingrediënten:
Droogextract van rabarber (Rheum palmatum L./Rheum officinale Baill. – 496 mg/tab.); vulstof: microkristallijne cellulose; poeder van geconcentreerd vijgensap (Ficus carica L. – 80 mg/tab.); droogextract van tamarinde (Tamarindus indica L. – 50 mg/tab.); acaciavezels (Acacia senegal L. - 50 mg/tab.); glansmiddellen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose; kleurstof: anthocyanen; antiklontermiddelen: talk, magnesiumstearaat.

Hoe te gebruiken:
‘s Avonds 1 tablet innemen met een groot glas water.
Niet geven aan kinderen onder de 12 jaar. Raadpleeg uw arts in geval van zwangerschap en borstvoeding. Niet gebruiken op langere termijn zonder het advies van een specialist. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis