Perskindol Active gel 100ml

Perskindol Active gel 100ml

Levering 2-3 Werkdagen
€ 13,99

Krijg waar - en een onmiddellijke verzachting van je pijnlijke spieren - voor je geld met de Perskindol Active Gel! Niemand houdt van vervelende spierpijn, toch? Of het nu gaat om acute pijn of pijn gedurende een langere periode: de Perskindol Active Gel geldt als een absolute topper en wordt al meer dan 30 jaar aanbevolen door Zwitserse apothekers bij dagelijkse spier- en gewrichtspijn en pijn afkomstig van sportieve activiteiten. En nu ook door ons! 
Deze gel werkt onmiddellijk koelend, heeft ontstekingsremmende en pijnstillende effecten en bevordert de genezing! Door de essentiële oliën wordt de gel zeer goed verdragen door de huid en is ze geschikt voor kort én langdurig gebruik. Door de gel alleen op pijnlijke plekken aan te brengen, wordt de pijn op een gerichte manier verlicht: de lokale bloedstroming wordt gestimuleerd wat samenvalt met een opwarmend effect en de genezing bevordert.

De Perskindol Active Gel is ideaal voor de behandeling van kleine tot middelgrote pijnlijke delen van het lichaam.

Ingrediënten:
Menthol, wintergroenolie, dennennaaldolie, citroenolie, sinaasappelschilolie, bergamotolie (vrij van furocoumarine), rozemarijnolie, lavendelolie, terpineol, Terpinylacetaat, conserveermiddel: methyl- en propylparabeen (E218 en E216), benzylbenzoaat en andere hulpstoffen.

Hoe te gebruiken:
Breng het product meerdere keren per dag aan op de pijnlijke delen van het lichaam. Voor korte én lange gebruiksperioden. Absorbeert snel, laat geen vettige laag achter. Geschikt voor kinderen van vier jaar en ouder.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis