Perskindol Active Spray 150ml

Perskindol Active Spray 150ml

Levering 2-3 Werkdagen
€ 13,99

Een kleine spray en je spierpijn verdwijnt als sneeuw voor de zon! Niemand houdt van vervelende spierpijn, toch? Of het nu gaat om acute pijn of pijn gedurende een langere periode: de Perskindol Active Spray wordt al meer dan 30 jaar aanbevolen door Zwitserse apothekers bij dagelijkse spier- en gewrichtspijn en pijn afkomstig van sportieve activiteiten. En nu ook door ons! 
Deze spray werkt onmiddellijk koelend, heeft ontstekingsremmende en pijnstillende effecten en bevordert de genezing! Door de essentiële oliën wordt de spray zeer goed verdragen door de huid en is ze geschikt voor kort én langdurig gebruik.

De Perkindol Active Spray is ideaal voor gericht gebruik op pijnlijke gedeeltes van het lichaam.

Ingrediënten:
Menthol, wintergroenolie, dennennaaldolie, citroenolie, sinaasappelschilolie, bergamotolie (vrij van furocoumarine), rozemarijnolie, lavendelolie, terpineol, Terpinylacetaat, conserveermiddel: benzylbenzoaat en andere hulpstoffen.

Hoe te gebruiken:
Breng het product meerdere keren per dag aan op de pijnlijke delen van het lichaam. Voor korte én lange gebruiksperioden. Absorbeert snel, laat geen vettige laag achter. Geschikt voor kinderen van vier jaar en ouder.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis