Pranarôm Anti-luizen behandeling 2 in 1

Pranarôm Anti-luizen behandeling 2 in 1

Levering 2-3 Werkdagen
€ 27,23

Een arme luis heeft geen kans tegen deze natuurlijke spray en shampoo. Aromapoux bio anti-luizenspray is een olie-achtige lotion op basis van biologische extracten van kokosolie en abrikozenpitolie. De lotion heeft een zeer effectieve werking door de ademhalingswegen van de luizen te blokkeren en het omhulsel van de neten te vernietigen. De biologische essentiële oliën van Tea tree, Lavandin, Steranijs en Ylang-ylang vervolledigen deze formule zonder schadelijke insecticiden en zorgen voor een doeltreffende en volledige eliminatie van luizen en neten!
De biologische shampoo heeft een vloeibare textuur en is zacht voor het haar. De luizenkam zorgt voor een doeltreffende verwijdering van de dode luizen en neten.

Ingrediënten:
Spray: met 100% biologische essentiële oliën*: Tea-tree, Lavandin, Steranijs, Ylang-ylang + 100% biologische oliën*: Abrikozenpit, Kokos.
Shampoo: met 100% biologische essentiële oliën*: Tea-tree, Lavandin, Steranijs, Ylang-ylang.
*van biologische teelt.

Hoe te gebruiken:
1 keer per dag aanbrengen, gedurende 2 tot 3 dagen, tot de luizen en neten verdwijnen: het gebruik is eenvoudig maar de behandeling moet zorgvuldig uitgevoerd worden. Spuit op het droge haar vanop een afstand van 10 cm, strook per strook op de hoofdhuid en het haar in voldoende hoeveelheid zodat het haar er vochtig uitziet. Laat gedurende minimum 15 minuten inwerken. Was daarna 2 keer het haar met de Pranarôm shampoo of met een shampoo voor veelvuldig gebruik. Kam het haar met de luizenkam om de dode luizen en neten te verwijderen. De spray opnieuw aanbrengen 7 dagen na het 1ste gebruik.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis