Pranarôm Calophyllum 50ml

Pranarôm Calophyllum 50ml

Levering 2-3 Werkdagen
€ 16,59

Een volledig medicijnenkistje in één enkele olie! Laat je niet afschrikken door de ietwat dikke textuur, de groenige kleur en de sterke currygeur: dit is dé olie bij uitstek voor de bloedsomloop en het helen van wonden! Op Madagaskar of de andere eilanden waar ze geproduceerd wordt, beschrijven ze haar met één woord: regenereren! Callophyllumolie komt als geroepen bij zware benen, spataders of overtollig lymfevocht.
Ze staat ervoor bekend dat ze tegelijkertijd de bloedsomloop verbetert en opnieuw op gang brengt. In een cosmetische bereiding is ze ook een geduchte vijand van striemen als ze met een massage op het lichaam wordt aangebracht. Die striemen zetten zich maar beter schrap...

Ingrediënten:
Samenstelling in één oogopslag: een vijfde enkelvoudig onverzadigde vetzuren (omega 9). Iets meer dan een tiende meervoudig onverzadigde vetzuren (omega 6). Bijna een derde bestaat uit verzadigde vetzuren. Verschillende wondhelende, onverzeepbare bestanddelen die ook de bloeds-omloop verbeteren (waarvan Calophyllumzuur en inofylline).

Hoe te gebruiken:
Op de huid aanbrengen en masseren tot volledige doordringing.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis