Pranarôm Essentiële olie Rozenhout 10 ml

Pranarôm Essentiële olie Rozenhout 10 ml

Levering 2-3 Werkdagen
€ 18,85

Rozenhout behoort, zoals bijvoorbeeld Ravintsara, tot de  familie van de Lauraceae. De volledige botanische naam is Aniba rosaeodora ssp amazonica. De essentiële olie van Rozenhout wordt verkregen door distillatie van de bebladerde takjes uitsluitend afkomstig van ecologisch verantwoorde plantages van deze bedreigde plantensoort. Hô-hout, tweeling van Rozenhout, vertoont een zeer goede moleculaire doeltreffendheid en huidtolerantie maar de geur en de werking op energetisch niveau is niet zo subtiel als Rozenhout.

Ingrediënten:
Aniba rosaeodora ssp amazonica* (100%), Linalol
*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - Gecertificeerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Control Certisys).

Hoe te gebruiken:
Massage: verdun enkele druppels is een plantaardige olie en breng lokaal aan.
Dagelijks gebruik: 1 druppel Rozenhout CGEO + 1 druppel Roos CGEO in een dosis dagcrème zal rimpelvorming voorkomen en het herstel van huidweefsel bevorderen.
Niet onverdund aanbrengen op de huid. Niet innemen. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

One size

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij uw thuis